Kasvohoidot

Kaikki kasvohoidot suunnitellaan yksilöllisesti omien toiveiden ja ihon tarpeet huomioiden. Kasvohoidoissa käytettävät tuotteet valitaan ihoanalyysin pohjalta ihotyypin ja ihossa vallitsevan tilan mukaan. Hoitoa voi täydentää myös erikoistuotteilla, kuten ampulleilla ja erikoisnaamioilla. Saatavana on myös erilaiset laitehoidot sekä Janssen Cosmetics erikoiskasvohoidot, mm. Exfoliation System -happohoito.

Tutustu lisää

Käsi- ja jalkahoidot

Käsihoito
Kädet paljastavat enemmän kuin ehkä haluaisimme. Ne eivät valehtele ikäämme, työtämme eikä myöskään tunteitamme. Kädet ovat peili, joka heijastaa meistä paljon. Kätemme ovat eniten alttiina ulkoisille ärsykkeille, joten käsien ihon ja kynsien hoito sekä hoitotuotteet ovat tärkeät.

Jalkahoito
Useita askelia päivässä, useimmiten sukat ja kengät jalassa. Jalat kaipaavat erityistä huolenpitoa. Myös jalan rakenteen muuttuessa voi muodostua hankautumisen seurauksena myös kovettumaa. Hyvinvoivat jalat kuljettavat kevyesti eteenpäin.

Tutustu lisää

Vartalohoidot

”Salattu, kätketty, rakastettu, ylistetty”- siinä sanoja kuvaamaan suhdettamme vartaloomme. Kun vartalomuutokset heijastuvat ulkoiseen olemukseen, hakeudutaan kosmetologille hakemaan hoitoja ja neuvoja vartalohoidoista ja tuotteista. Vartalon alueen muutoksista tyypillisimpiä ovat ylimääräisen rasvan kertyminen, selluliitin muodostuminen ja ihon venyessä syntyvät arpijuovat. Hoitoihin on erilaisia laitteita ja tuotteita.

Tutustu lisää

Wellness hoidot

Aromahieronnassa korostuu ihmisen kokonaisvaltaisuus, luonnonmukaisuus ja meidän omien energioiden vahvistaminen. Hoidon vaikutukset riippuvat hierontamenetelmästä ja valituista eteerisistä öljyistä. Näistä saadaan erilaisia tuntemuksia, kuten rentoutumisen tai piristymisen tunteita.

Tutustu lisää