Kasvohoidot

Kaikki kasvohoidot suunnitellaan yksilöllisesti omien toiveiden ja ihon tarpeet huomioiden. Kasvohoidoissa käytettävät tuotteet valitaan ihoanalyysin pohjalta ihotyypin ja ihossa vallitsevan tilan mukaan. Hoitoa voi täydentää myös erikoistuotteilla, kuten ampulleilla ja erikoisnaamioilla. Saatavana on myös erilaiset laitehoidot sekä Janssen Cosmetics erikoiskasvohoidot, mm. Exfoliation System -happohoito.

Hoitola Estellessä on käytössä saksalainen Janssen Cosmetics -ihonhoitosarja. Janssen Cosmetics -tuotteet kehitetään ja valmistetaan Aachenissa, Saksassa. Tuotekehitystyön keskiössä ovat kunkin ihotyypin tarpeet ja haasteet; tehokkaiden aktiiviainekonseptien avulla ihon profiilissa saadaan aikaiseksi välittömiä ja pitkäkestoisia, sekä silmin havaittavia ja tutkimuksin mitattavia positiivisia muutoksia.

JANSSEN COSMETICS – TUTKITTU, TURVALLINEN JA TEHOKAS
Janssen Cosmetics tekee tiivistä yhteistyötä Dr. Sacher Kosmetik -laboratorioiden kanssa etsien jatkuvasti uusia, entistä tehokkaampia tapoja hyödyntää kosmeettisia aktiiviaineita ja niiden yhdistelmiä. Kaikki tuotteet käyvät läpi tarkat tehokkuus- ja turvallisuustestit, ja oman yksilöllisen ihonhoito-ohjelmasi tuotevalinnat tehdään yhdessä koulutetun Janssen Cosmetics -kosmetologin kanssa, siksi voitkin havaita tuotteiden positiivisen hoitovaikutuksen ihollasi jo ensimmäisellä levityskerralla.

Tutustu tuotesarjaan maahantuojan sivustolla.