Exfoliation System -kasvohoito nyt vain 55€ oppilastyönä (norm. 65€) Hedelmähappoihin (AHA) perustuva Exfoliation System -kuorintamenetelmä kaunistaa, kirkastaa ja puhdistaa! Tarjous on voimassa 30.4.2024 asti.
1.4.2024
Exfoliation System -kasvohoito nyt vain 55€ oppilastyönä (norm. 65€) Hedelmähappoihin (AHA) perustuva Exfoliation System -kuorintamenetelmä kaunistaa, kirkastaa ja puhdistaa! Tarjous on voimassa 30.4.2024 asti.
1.4.2024

Opiskelijamme järjestävät KEVÄÄN HEHKU- tapahtumapäivän pe 3.5.2024. Päivän aikana pikahoitoja etuhinnoin, esimerkiksi pikajalkahoito ”Loiste” vain 18€.

Hehkuvia kevätterveisiä Hoitola Estellestä! Kosmetologiopiskelijamme järjestävät jokavuotisen tapahtumapäivän, tällä kertaa teemanimellä ”Kevään Hehku”! Herätämme aistisi kevääseen ihanien tuote- ja lahjakorttitarjousten, rentoutumisen ja kehon pikafiksausten muodossa!🌷🌼🌻

Tapahtuma järjestetään pe 3.5. klo 12-18 Hoitola Estellen tiloissa (Kauppiaskatu 11 E 43, 3. kerros), ja kaikki hoitolan vanhat ja uudet asiakkaat ovat lämpimästi tervetulleita!

Tarjolla on yhteistyökumppaneiltamme virvoketta ja pientä purtavaa, myynnissä on pieniä tuotepussukoita alennettuun hintaan sekä tietenkin pikafiksauksia keholle ennalta varattavien pikahoitojen muodossa!

Kaikista Janssen Cosmetics -tuotteista tapahtumapäivänä 15% alennus!

Tapahtumapäivänä tarjoamme seuraavia pikahoitoja erikoishinnoin:

  • Pikakasvohoito ”KUULAS” 30€ (kesto n. 45 min, sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, seerumin, hieronnan ja loppuvoiteet)
  • Pikajalkahoito ”LOISTE” 18€ (kesto n. 30 min, sis. kynsien + kynsinauhojen siistimisen, lakkauksen kevätkauden pastellisävyllä sekä voiteen levityksen kevyesti hierovin liikkein)
  • Pikakäsihoito ”KIMALLUS” 15€ (kesto n.  30 min, sis. kynsien + kynsinauhojen siistimisen, lakkauksen kevätkauden pastellisävyllä sekä voiteen levityksen kevyesti hierovin liikkein)
  • Kainalosokerointi ”SÄIHKE” 10€ (kesto n. 30 min, sis. kainalokarvojen poiston sokerimassan avulla)

Otamme pikahoitoihimme varauksia vastaan VAIN PUHELIMITSE numerosta 02-2505065. Aikoja on tarjolla rajoitetusti, joten varaathan aikasi mahdollisimman pian!

Tapahtumapäivänä tarjoamme myös 2 lahjakorttietua: 

  • Perinteinen hemmottelupaketti 99€ (norm. 109€)

sekä

  • Selänhemmotteluhoito 39€ (norm. 50€)

Tapahtumapäivänä on mahdollisuus osallistua myös arvontaan, jossa palkintona Janssen Cosmeticsin ihana 7 kappaleen ampullipaketti sekä beige meikkilaukku. 

💕Lämpimästi siis tervetuloa piipahtamaan Kevään Hehku- tapahtumapäiväämme pe 3.5. klo 12-18 Hoitola Estellen tiloissa! 

toivottavat hoitolan kosmetologiopiskelijat 💕