PRO-kosmetologipalvelut

Hoitola Estellessä voit varata hemmotteluajan kosmetologi-opiskelijalle tai Turun Kosmetologikoulusta kosmetologiksi valmistuneelle kauneusalan ammattilaiselle!

Mikäli arvostat hoidon sujuvuutta, ilman opetustilanteeseen mahdollisesti liittyviä taukoja, valitse hemmotteluaikasi PRO-palveluna valmiin ammattilaisen käsissä. PRO-kosmetologit ovat koulustamme kosmetologiksi valmistuneita kauneusalan ammattilaisia, jotka työskentelevät Hoitola Estellessä yrittäjinä.

PRO-palveluiden hinnastoon voit tutustua tästä linkistä.

Hoitola Estellen PRO-Kosmetologit

ELISA OJALA

Elisa on Turun Kosmetologikoulusta valmistunut SKY- ja CIDESCO-kosmetologi sekä kosmetiikkaneuvoja. Hän työskentelee Hoitola Estellessä PRO-kosmetologina pääsääntöisesti perjantaisin, mutta toimii hoitolassamme myös opiskelijoiden työpaikkaohjaajana. Lisäksi tämä moniosaaja työskentelee Janssen Cosmetics -tuotesarjan maahantuonnissa palveluneuvojana ja suositteleekin mielellään juuri sinulle sopivat kotihoitotuotteet kattavasta Janssen Cosmetics -valikoimastamme. Elisa rakastaa ihonhoitoa ja tärkeintä hänelle on asiakkaiden hyvinvointi, siksi jokainen Elisan tekemä hoito perustuu sinun toiveisiisi ja tarpeisiisi.

MAARIT VENHO

Maarit on Turun Kosmetologikoulusta valmistunut CIDESCO-kosmetologi, SKY- kosmetologi ja kosmetiikkaneuvoja. Hän on myös suorittanut Janssen Cosmetics Skincare Specialist ja Janssen Cosmetics ADVANCED Skincare Specialist -sertifikaatit. Ihmisenä Maarit on helposti lähestyttävä ja aidosti välittävä, ja hän auttaa sinua mielellään ihonhoidon haasteiden selvittämisessä ja oman unelmaihosi löytämisessä. Maaritin hemmottelevissa käsissä arki kaikkoaakin hetkeksi ja hoidon jälkeen olo on kevyt ja rentoutunut. Hoidon aikana hän käyttää maskia, niin halutessasi.

Maarit palvelee asiakkaita myös omassa kauneushoitolassaan Liedossa.

IDA HAUTAMÄKI

Ida on Turun Kosmetologikoulusta valmistunut SKY- ja CIDESCO-kosmetologi sekä kosmetiikkaneuvoja. Tämä energinen ihonhoidon ammattilainen kohtaa jokaisen asiakkaansa yksilönä, ja hän rakentaakin hoitohetken juuri sinun toiveitasi kuunnellen ja kunnioittaen. Kaipaatpa sitten ratkaisua ihonhoidolliseen haasteeseen tai vaikka täydellistä rentoutumishetkeä arjen kiireiden keskellä, niin se onnistuu!

Ida työskentelee yrittäjänä myös omassa studiossaan Naantalissa tehden mm. kestopigmentointeja. 

Olet lämpimästi tervetullut palveltavaksi Hoitola Estellen PRO-kosmetologien käsiin!

Voit varata ajan PRO-kosmetologipalveluihin verkkoajanvarauksesta, valitse ammattilaisen tekemä hoito PRO-tunnuksen alta. Voit varata ajan myös puhelimitse numerosta 02-2505065.